Itäharjun kuntosali


Haluatko tulla vahvemmaksi? Vai olla räjähtävämpi? Haluatko nopeutta? Vai kaikkia edellämainittuja? Meillä on ratkaisu.

Itäharjun kuntosalilla uskomme vahvasti yhteen asiaan: fyysinen voima on yksitärkeimmistä ominaisuuksista ihmisessä. Sen takia meidän ensimmäinen tavoitteemme ontulla vahvemmiksi. Ihan sama harrastatko MMA-lajeja, jääkiekkoa, koripalloa, amerikkalaistajalkapalloa tai lentopalloa, vahvana pystyt nostaman suorituksen ihan eri tasolle, koska voima on peruste kaikkiin muihin urheiluominaisuuksiin. Jos haluat juosta nopeammin, iskeäkovemmin, hyppiä korkeammalle, kasvattaa lihaksia, polttaa rasvaa, parantaa kestävyyttä, pysyä terveenä pidempään, parantaa elämäsi laatua ja kohottaa itsetuntoasi, sinun on yksinkertaisesti pakko tehdä vain yksi asia: tulla vahvemmaksi! 

Sen takia me keskitymme ensisijaisesti olennaiseen, funktionaaliseen voimaan.Tämä onnistuu tangolla, käsipainoilla, kahvakuulilla, oman kropan painolla, renkailla,hiekkasäkeillä ja muilla perinteisillä välineillä ja menetelmillä, joita ei valitettavasti löydy jokasalilta. Kuntosalimme ei ole steriili, tuotteistettu kuntokeskus, missä soi pehmeä musiikki jaharjoitellaan laitteilla, joiden tarkoitus on vain helpottaa treenaamistasi, eikä asettaa sinullehaastetta. Meiltä löydät sekä valikoidut normaalit kuntosalilaitteet että välineet, joilla voit viedä treenisi aivan uudelle tasolle. 

Vaikka fokuksemme on ensisijaisesti voima, me emme ole puhtaasti voimanostajia,painonostajia, kehonrakentajia tai vahvamiehiä, vaikka heitä on monta joukossamme, ja he ovat erittäin arvokkaita meille. Me lainaamme konsepteja ja ideoita kaikilta, ja niiden avullarakennamme omanlaisemme treenisysteemin! 

Lopputulos on se, että salillamme voit olla kehonrakentaja, voimanostaja, vahvamies ja urheilija. Ja kaikista tärkein asia: pääset kehittymään!

AJANKOHTAISET UUTISET JA TARJOUKSET FB:SSÄ!